Hvorfor kjøpe en ferdig webside?

Å kjøpe en ferdig laget webside er enkelt. Det er rimelig. Og det tar kort tid fra du velger et design til siden din er oppe å går. Enten du kun trenger et enkelt «visittkort» på nett eller noe mer avansert. Velg et design – send litt info – så fikser vi resten og holder siden din oppdatert med det aller nyeste fremover.

Hvorfor kjøpe en ferdig webside?

Å kjøpe en ferdig laget webside er enkelt. Det er rimelig. Og det tar kort tid fra du velger et design til siden din er oppe å går. Enten du kun trenger et enkelt «visittkort» på nett eller noe mer avansert. Velg et design – send litt info – så fikser vi resten og holder siden din oppdatert med det aller nyeste fremover.

Raskt

Vi hopper over flere ledd. Ingen overraskelser underveis. Oppsettet blir akkurat slik du har valgt bare med ditt eget innhold. Velg en webside, send oss litt info om hva du vil ha med, så fikser vi resten. Kjapt og enkelt!


Rimelig

Det meste av jobben er gjort. Vi tar kun en lav pris for å hjelpe deg på plass med dine ting. Deretter følger en lav leie så lenge du ønsker – enten det er i noen få måneder eller mange år. Vi sparer både tid og penger!


Enkelt

Websiden du velger er allerede ferdig satt opp. Det mangler kun å flytte inn dine ting – logo, bilder, tekst og endre farger til din profil. Alt DU trenger å gjøre er å sende over det du vil ha med. Vi ordner resten. Enkelt og greit!


Befaring

Prøv før du velger. Alle websidene er ferdig satt opp og klar til bruk. Du kan derfor teste flere før du bestemmer deg. Se hvordan hver side fungerer live- både på mobil og større skjermer.


Vaktmester

En webside krever vedlikehold for å fungere optimalt. Hos søkesider som Google er belønningen dobbel pluss i margen og høyere plassering når noen leter etter dine tjenester. Vi gjør jobben for deg. Hele tiden.


Adresse

Behold gjerne adressen du har i dag. Domenet kobles opp mot websiden når du flytter inn. Siden ligger altså trygt hos oss og du nyter godt av alle godene, men adressen – ja den velger du selv.


Trygt

Når du leier hos oss overvåkes websiden din døgnet rundt. De fleste hackerangrep skjer i dag av såkalte «robots» og de bryr seg ikke om du er liten eller stor. Det kan skje oss alle. Sikkerhet er viktig!


Backup

De fleste tar sjelden eller aldri backup av websiden sin og innholdet på den. Det gir fatale konsekvenser når uhellet først er ute. Vi kjører full backup flere ganger hver dag – alle dager.


Responsivt

Alle websidene er responsive. Det betyr at de vises like godt på en liten mobil som en stor skjerm på skrivebordet ditt. Siden justerer seg automatisk etter størrelsen på skjermen. Og det skulle da bare mangle.


Tekst

Trøbler du med tekst? Du vet godt hva du vil ha med i en presentasjon om firmaet ditt men får det bare ikke til å «sitte». Hos oss kan du sende en punktliste med alt du vil ha med så setter vi det sammen for deg til en ferdig tekst.


Bilder

Bilder er viktig. Og gode bilder enda viktigere. Vis eksempler på hva du har gjort eller kan gjøre. Eller bare sett en «stemning» for siden din. Har du ingen så legger vi gjerne på noen eksempler for deg. Du velger så hvilke du vil beholde.


Kvalitet

Vi synes kvalitet er bedre en kvantitet. Du finner derfor ikke altfor mange sider til leie hos oss. Velg mellom noen få med tipp topp kvalitet i stedet for å treffe en halvdårlig en. Vi er stolte av websiden du velger. Uansett hvilken.


Endringer

Å gjøre små endringer skal være lett. Selv den enkleste publiseringsløsnigen er krevende å sette seg inn i om man ikke sitter med det daglig. Send oss heller en e-post og legg ved det du vil bytte ut så gjør vi det for deg. Enklere blir det ikke!


Wordpress

Alle websidene er satt opp med wordpress – en av de mest benyttede publiseringssystemene i verden. WordPress er kanskje den enkleste løsningen når det kommer til brukervennlighet. Du kan derfor enkelt endre på websiden din selv – om du ønsker.


Påbygg

Ønsker du i ettertid å legge til en side eller gjøre større endringer er det fullt mulig. Websidene er satt opp slik at det er lett å bygge ut eller fjerne noe.


Velg et design og flytt rett inn!


SE WEBSIDER TIL LEIE

Oppdatert hele tiden

Skal en webside fungere godt må den stelles med jevnlig. Alt bør holdes oppdatert og justeres slik at den følger med et internett i stadig endring.

Hele tiden kommer det nye mobiler, nettbrett og maskiner med oppgraderte nettlesere og ofte må det gjøres korrigeringer for å tilpasse seg disse.

Det er også dessverre en økning i diverse hackerangrep og for å beskytte seg er det svært viktig at alt er up-to-date og kjører på siste versjoner.

Og før i tiden hadde vi GuleSider. I dag gjør de fleste et kjapt søk hos Google. Faktisk viser studier at inntil 80% av oss gjør et søk i en søkemotor før vi bestemmer oss for å kjøpe noe.

Alle vil naturlig nok havne høyest mulig opp i søkeresultatet. Google fungerer slik at de «liker» websider der alt fungerer bra og er optimalisert med det nyeste. Disse havner høyere opp. Derfor er det viktig å følge med – kontinuerlig.

Når du vanligvis kjøper en webside legges den på ditt eget webhotell og du må passe på selv. Legges den derimot på vår hotell gjør alt sammen for deg. For en fast lav sum. Det er naturligvis DIN webside men den ligger altså trygt hos oss. Adressen (domenenavnet) er allikevel det samme og det er det som vises i nettleseren.

Lettvint å flytte inn

Websiden du velger er allerede ferdig satt opp. Det mangler kun å flytte inn dine ting og justere farger så de passer til. Vi hopper derfor over flere tidkrevende ledd. Og websiden blir akkurat slik du har valgt. Kjapt og greit!

Lett å flytte ut også

Det er svært lett å flytte ut igjen også om du ønsker det. Vi koblet adressen din (domenet) opp mot websiden da du flyttet inn. Skulle du ønske å gå tilbake til den gamle siden din f.eks. melder du bare fra. Vi kobler av domenet ditt, avslutter abonnementet og alt er tilbake som før. Snedig, ikkesannt?

Bruk tiden din på det du kan. Så lar du oss gjøre det vi kan.Kjøp en ferdig webside i stedet!