Ny nettside, robust drift og vedlikehold

Hos oss får du både design og oppsett av ny nettside med høy kvalitet, samt trygg og sikker drift, god service og oppdatert vedlikehold i etterkant.

Ny nettside, robust drift og vedlikehold

Hos oss får du både design og oppsett av ny nettside med høy kvalitet, samt trygg og sikker drift, god service og oppdatert vedlikehold i etterkant.

Din nye nettside

Du velger selv en allerede ferdig laget nettside. Enten om du vil benytte den "rett-ut-av-boksen" eller ønsker noen endringer. Du trenger kun å velge en side og sende oss litt materiell og info. Vi gjør resten. Når alt er på plass og du er fornøyd kobles domenet ditt på og den er klar for lansering.

Kvalitet

Vi synes kvalitet er bedre enn kvantitet og det er derfor ikke forvirrende mange sider å velge fra hos oss. Velg mellom noen få – alle av topp kvalitet. Vi er stolte av valget ditt. Uansett hvilken.

Responsiv

Alle er naturligvis responsive som betyr at de vises like godt på en liten mobil som en stor skjerm på skrivebordet ditt. Siden justerer seg smart og automatisk etter størrelsen på skjermen.

Bilder og tekst

Gode bilder viktig. Har du ingen kan vi legge på noen for deg. Du beholder så de du vil. Og trøbler du med tekst kan du mot et lite tillegg bare sende oss noen punkter så gjør vi de om for deg.

Flytting

Har du en side i dag, er fornøyd med alt eller deler av innholdet, og kun ønsker en ny innpakning. Du trenger da bare å sende oss en link for denne siden så henter vi derfra. Enkelt og greit.

WordPress

Alle våre nettsider er satt opp med WordPress – en av de mest benyttede publiseringssystemene i verden. WordPress har kraftige egenskaper og gir oss friheten til å bygge hva du måtte ønske.

Påbygg

Ønsker du i ettertid å legge til en side eller gjøre større endringer er det fullt mulig. Alle nettsidene er satt opp slik at det er enkelt å bygge på eller evt fjerne noe.

Drift, service og vedlikehold

Når nettsiden din er lansert tar vi oss av hosting, drift, service og vedlikehold. Vi sørger bl. a. for at den til enhver tid er oppdatert, fungerer tilfredsstillende og er sikret 24/7-365. Moderne nettsider krever i dag et konstant vedlikehold for å fungere optimalt. Vi tar oss av både "vanlig" hosting samt alt det andre som kreves – og enda litt til. Under ser du tjenester som inngår i vår driftingavtale. Enkelte er merket "DRIFT PRO" og leveres kun med et PRO-abonnement.

Hosting

Rask og pålitelig webhosting spesialtilpasset WordPress. Våre servere driftes med siste teknologi skytjenester. Vi garanterer raske sider under alle forhold og kan f.eks skalere i takt med at du vokser eller i kampanjeperioder.

Overvåkning

Vi har et øye på nettsiden din 24/7-365. Skulle noe oppstå som trenger handling tas det tak umiddelbart. Du slipper med andre ord å følge med på siden din hele tiden. Gjør noe annet og så sørger vi for at den fungerer optimalt og er oppdatert.

Vaktmester

Moderne nettsider krever konstant vedlikehold for å fungere optimalt. Hos søkemotorer som Google er belønningen for en velfungerende side dobbel pluss i margen og høyere plassering når noen leter etter dine tjenester på nett. Vi gjør denne jobben for deg – hele tiden.

Oppdateringer

Vi oppdaterer plugins, wordpress, tema osv for deg. Dette sjekkes hver dag. Et utdatert system er en av de største risikoene ift sikkerheten. Vi sørger også for at server til enhver tid har det mest fordelaktige oppsettet for din nettside.

Hastighet

Er nettsiden treg klikker besøkende seg fort vekk. Fart er en av de viktigste kriteriene for å havne høyt hos Google. Vi sjekker jevnlig hastigheten på siden din og sørger for at den leverer best mulig med bl. a. automatisk komprimering av bilder og optimalisering av database.

Sikkerhet

Hos oss overvåkes nettsiden din døgnet rundt. De fleste hackerangrep skjer i dag av såkalte "robots" og de bryr seg ikke om du er liten eller stor. Det kan skje oss alle. Sikkerheten er svært viktig!

Backup

De fleste tar sjelden eller aldri backup av nettsiden sin og innholdet på den. Det gir fatale konsekvenser når uhellet først er ute. Vi kjører full backup hver dag eller flere ganger om dagen om du ønsker det.

SSL

Vi legger på et SSL-sertifikat for økt sikkerhet og høyere rangeringer hos Google. SSL (Secure Sockets Layer) er en teknologi som brukes for å kryptere trafikk over internett.

SEO

SEO-optimalisering er komplisert, krever kontinuerlig jobb og det er mange elementer som spiller inn. Vi kjører jevnlig tester og sørger for at det grunnleggende er på plass for siden din slik at du scorer så høyt som mulig.

Analytics

Vi legger på Google Analytics for deg – et målingsverktøy som sporer trafikken på din nettside. Du får full oversikt hva alle besøkende gjør, hva slags enhenter som brukes, hvor lenge de er der og mye mye mer. Se hva som fungerer og evt ikke fungerer ihht trafikk.

Rapport

Drift Pro

Få en rapport tilsendt på e-post etter eget ønsket intervall. Her får du en mengde informasjon om både hvilket vedlikehold som er utført på siden din siden sist, diverse analyser som SEO, samt full trafikkinfo hentet fra Google Analytics.

Endringer

Drift Pro

Å gjøre små endinger som å bytte noe tekst eller et bilde skal være lett. Selv den enkleste publiseringsløsningen kan være krevende å sette seg inn i om man ikke sitter med det daglig. Send oss en e-post så gjør vi det for deg. Enklere blir det ikke.

Link Monitor

Drift Pro

Siden din scannes hver måned for kontroll av alle linker. Er det noen som ikke fungerer eller leder til sider som ikke finnes mer får du beskjed og vi kan fikse problemet. Dette er viktig for rangering hos søkemotorer som Google.

SEO-Analyse

Drift Pro

Vi overvåker søkeordene for din nettside og gir deg alle de viktige detaljene og hvordan du rangeres i en rapport. Rapporten viser deg også informasjon for evt konkurrenter så du slipper å søke selv.