Velg din nye nettside

Prøv flere før du bestemmer deg. Velg en nettside etter eget behov og pris. Alle er klare og kan benyttes "rett-ut-av-boksen" eller tilpasses etter dine ønsker.

Velg din nye nettside

Prøv flere før du bestemmer deg. Velg en nettside etter eget behov og pris. Alle er klare og kan benyttes "rett-ut-av-boksen" eller tilpasses etter dine ønsker.

Slik fungerer det:

Høy kvalitet og effektivt levert med fire enkle steg

 • Velg en nettside

  Under menyvalget “Velg nettside“ finner du flere løsninger og design. Alt fra enkle "visittkort-på-nett" til mer avanserte oppsett. Velg det som passer best til ditt behov. Det er mulig å gjøre justeringer og har du et ønske om det velger du et som ligger nærmest hva du tenker. Trenger du hjelp eller vil vi skal velge for deg er det naturligvis bare å ta kontakt. Husk også at alle har en "Visning (se demo)"-knapp. Følg disse for å teste ut sidene live.

 • Send oss materiell

  Inne i presentasjonen for hver nettside finnes et skjema. Nå i første omgang trenger vi kun litt kontaktinfo på deg. Send inn skjemaet under ønsket nettside og du vil om kort tid motta et svar med nærmere informasjon om prosessen videre og hva vi trenger fra deg for å sette i gang.

 • Godkjenn korrektur

  Etter alt materiell er mottatt fra deg setter vi i gang jobben. Din logo legges inn, bilder og tekst byttes ut og farger endres. Hadde du ønske om endringer og justering av valgt nettside gjøres dette også nå. Etter alt er ferdig sender vi deg en lenke så du kan se resultatet og lese korrektur. Meld tilbake om alt er ok eller det er noe du vil ha endret.

 • Nettsiden lanseres

  Når du har godkjent ferdigstiller vi nettsiden og gjør klart for lansering. Har du en adresse (domenenavn) trenger vi informasjon om dette for å koble opp mot den nye siden din. Dette får du nærmere info om. Vi drifter så nettsiden din fremover og sørger for at alt fungerer optimalt og er oppdatert 24/7-365. Les gjerne mer om drift og vedlikehold samt forskjellen på vanlig- og "PRO"-versjon her→.

Image Image Image