Slik fungerer det

Velg et design og send litt info. Thats it! Vi gjør resten jobben for deg hele veien frem til lansering og i etterkant med drift, service og vedlikehold.

Slik fungerer det

Velg et design og send litt info. Thats it! Vi gjør resten jobben for deg hele veien frem til lansering og i etterkant med drift, service og vedlikehold.

Høy kvalitet og effektivt levert med fire enkle steg

 • Velg en nettside

  Under menyvalget “velg nettside“ finner du flere design å velge mellom. Alt fra enkle "visittkort-på-nett" til mer avanserte løsninger. Velg det som passer best til ditt behov eller er nærmest hva du ser for deg. Det er mulig å gjøre endringer på valgt side om du ønsker. Trenger du hjelp eller vil vi skal velge for deg er det naturligvis bare å ta kontakt. Husk også at alle har en "Visning (se demo)"-knapp. Følg disse for å teste ut sidene live.

 • Send oss materiell

  Inne i presentasjonen for hver nettside finnes et skjema. I første omgang trenger vi kun info for å komme i kontakt med deg. Send inn skjemaet under ønsket nettside og du vil om kort tid høre fra oss med nærmere informasjon om prosessen videre og hva vi trenger fra deg for å sette i gang.

 • Godkjenn korrektur

  Etter alt materiell er mottatt fra deg setter vi i gang jobben. Din logo legges inn, bilder og tekst byttes ut og farger endres. Hadde du ønske om endringer av valgt nettside gjøres dette også nå. Vi sender deg så en lenke. Her kan du se resultatet og lese korrektur. Meld tilbake om alt er ok eller det er noe du vil ha endret.

 • Nettsiden lanseres

  Når du har godkjent ferdigstiller vi nettsiden og gjør klart for lansering. Har du en adresse (domenenavn) trenger vi informasjon om dette for å koble opp. Du får nærmere beskjed når vi kommer dit. Vi drifter så nettsiden din fremover og sørger for at alt fungerer optimalt og er oppdatert 24/7-365. Les gjerne mer om drift og vedlikehold samt forskjellen på vanlig- og "PRO"-versjon her→.

ImageImage